top of page
Bruidskapsel, trouwen in Gouda
Bruidsspeld
Opgestoken kapsel

Bruidsstyling

Hello bride to be! 

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!
Graag verzorg ik j
e bruidsmake-up en/of je bruidskapsel op deze mooie dag!


 

Werkwijze 

Kennismaking

Als je er voor kiest om gebruik te maken van mijn diensten, beginnen we met een telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren/wensen wat er allemaal mogelijk is en eventuele bijzonderheden.
Heb je vragen? Voel je vrij om ze tijdens dit gesprek te stellen.


Proefsessie
 
De proefsessie zal ongeveer 4 tot 8 weken voor de bruiloft plaatsvinden. Tij
dens de proefsessie kijken we samen naar wat er het beste bij je past. Het bruidskapsel en de make-up moeten niet alleen bij je jurk passen, maar ook bij je persoonlijkheid en waar jij je het prettigst en fijnst bij voelt.
 
De salon is gevestigd in Moordrecht. In mijn salon verzorg ik de proefkapsels en
make-up, zodat je met een goed gevoel de deur uit gaat. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 3 - 4 uur. Ook bespreken we dan gelijk de wensen voor op je bruiloft, qua tijd en locatie etc. 

Alles wat tijdens de proefsessie is afgesproken wordt genoteerd, zodat alles klopt op jouw trouwdag.
 
Extensions

Heb je kort haar en wil je graag een volle bos op je trouwdag? Je hebt bij mij de mogelijkheid om hair extensions te huren voor je trouwdag. Door middel van hair extensions kun je net een beetje meer. Ik werk met hair extensions welke zijn gemaakt van 100% human hair. Ook heb ik diverse haar accessoires, mocht je zelf al accessoires hebben, kun je deze mee nemen naar de proefsessie. 

Bruiloft, bruid, trouwen, liefde
bottom of page