top of page
Trouwen zuid-holland, moordrecht
Bruisdkapsel
Trouwen boskoop

Aangeboden diensten

Mermaid kapsel, opgestoken haar met extensions, trouwerij

Bruidskapsel

Graag kijk ik naar welk kapsel het beste bij jou past en waar jij het prettigst bij voelt. Er is een mogelijkheid om extensions te huren, wat meer lengte, volume en structuur in het haar brengt. Hier mee kunnen we kapsels groter laten lijken.

Bruidsmake-up

Voor de bruidsmake-up kijken we goed wat er het beste bij je gezicht staat en wat ook bij je jurk en boeket past. Graag luister ik naar je wensen en naar je verwachtingen, zodat het hele totaal plaatje kloppend wordt.

Gasten make-up & haarstyling

Het is mogelijk om op jouw trouwdag de make-up en/of het kapsel van je bruiloftsgasten te laten verzorgen. Deze dienst kan je van te voren aangeven, en/of door de bruidsgasten zelf.

Haarstyling

Heb je een feestje, een bruiloft, een gala of gewoon zomaar? Graag maak ik een kapsel naar wens, wat de hele dag blijft zitten. Deze kapsels maak ik in mijn salon in Moordrecht. Tevens is het ook mogelijk om op locatie of aan huis te komen. 

Gelegenheidsmake-up

Voor iedere gelegenheid kan je bij mij terecht voor je make-up. Graag neem ik de tijd voor je, zodat je met een goed gevoel de deur uit gaat. Ik werk vanuit mijn salon en tevens ook op locatie. Nepwimpers zijn eventueel aanwezig.

Krullen kapsel, opgestoken haar, bruidsgast
17890951427646684.webp

Workshop

Heb je altijd al willen leren hoe je het beste je make-up kunt aan brengen en welke kwasten je daar het beste voor kunt gebruiken? Ik geef workshops in groepjes van 1 t/m 4 personen. Deze zullen ongeveer +/- 2 uur duren. Afhankelijk van het aantal personen.

Fotoshoot

Heb je een fotoshoot, en wil je graag dat je haar en/of je make-up wordt verzorgd, graag kom ik op locatie langs. 

18419200618017701.webp
18419200618017701.webp

Staat er niet precies wat je zoekt? Heb je speciale
wensen of wil je meer informatie? Stuur mij dan even een berichtje of bel gerust!

bottom of page